19.2 C
Lloret de Mar
Cartell del concurs de relats

L’Ajuntament organitza activitats online per la diada de Sant Jordi, a més d’un concurs de manualitats i relats

El regidor Cristian Fernández anima a celebrar aquesta jornada 'atípica' des de casa.

Cartell del concurs de relats

Darreres Notícies

Iniciem la setmana de Sant Jordi, amb la mirada posada al 23 d’abril, aquest dijous, en què -per primera vegada- la diada del Llibre i la Rosa se celebra a distància, a causa de la crisi pel coronavirus. El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, reconeix que serà una jornada “atípica, però que no per això s’ha de deixar de celebrar a casa”.

L’Ajuntament de Lloret ha programat pel dia de Sant Jordi una jornada amb un munt de propostes online, a més de dos concursos: un de manualitats per a nens inspirat en la festa del 23 d’abril i un altre de relats curts, centrat en la temàtica dels somnis.

Programa Sant Jordi 2020

Atenció perquè en el concurs de microrelats, el text -amb una extensió màxima de 200 paraules- no pot incloure les paraules “virus, confinament ni malaltia”, i en canvi, és obligatori que apareguin “calaix, llegir i tou“.

El concurs de microrelats s’adreça a persones majors de 16 anys, mentre que el de manualitats és per a nens i nenes, als quals se’ls insta a fer alguna manualitat amb material que tinguem a casa, com per exemple envasos buits, roba, paper, cartró o plastilina.

Manualitats de Sant Jordi per fer amb nens (font: totnens).

Per a més informació, consulteu les bases, que estan publicades a la pàgina web lloret.cat. Cal tenir en compte que l’etiqueta és #SantJordiLloret i que els treballs s’han d’adreçar al departament de Cultura i Festes.

De cara a dijous, el regidor no ha volgut avançar gaire detall de què s’ha programat. Però sabem que es faran concerts d’un quart d’hora, a càrrec de diferents músics de Lloret, entre les 18 i les 20 hores, a través d’Instagram.

Pel que fa a la diada de Sant Jordi, a data d’avui la previsió és celebrar-la –sempre que sigui possible- a l’estiu, en concret, el 23 de juliol. El que sí s’ha quedat posposat del tot és la Festa de la Cultura, però el relat guanyador del concurs serà publicat de cara a l’any vinent.

spot_img

El + Vist