7.3 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament posa fi a un greuge que hi havia amb un grup d’agents i caporals

Des del 2017, quan se'ls va pujar a la categoria C1, no estaven cobrant l'import que els pertocava del complement de productivitat i ara rebran el que està establert amb retroactivitat.

Dos agents de la Policia Local de Lloret de Mar
Dos agents de la Policia Local de Lloret de Mar

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha posat remei a un greuge que hi havia amb alguns agents i caporals de la Policia Local. El 2017, el ple va acordar la reclassificació dels agents i caporals de la categoria C2 al grup C1. Arran d’aquest acord, les retribucions bàsiques i les gratificacions extraordinàries d’aquests treballadors van passar ser retribuïdes a raó del grup C1.

servicios profesionales jimenez

L’acord, però, no va incloure l’adequació al mateix nivell del complement de productivitat que cobra la plantilla municipal per incentivar l’assistència i que té en compte el grup de pertinença a l’hora d’establir l’import a percebre. Aquest fet, per tant, generava un greuge, que cinc anys després s’ha subsanat, gràcies a l’acord de la mesa general de negociació de l’Ajuntament.

Així doncs, el ple d’aquest dilluns ha aprovat una modificació de crèdit per poder fer front a aquesta despesa, amb caràcter retroactiu i sense que afecti al complement de productivitat de la resta de treballadors municipals d’aquest 2022. Són prop de 19.775 euros, que s’han extret del fons de contingència.

spot_img

El + Vist