21.2 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament recupera dues activitats d’èxit: ‘Museu Inferno’ i ‘Una planta, una vida’

El primer es farà els dissabtes i és un escape room al Museu del Mar per als adult i el segon, els diumenges, un taller infantil als Jardins de Santa Clotilde.

Un grup en acabar el Museu Inferno el novembre passat
Un grup en acabar el Museu Inferno el novembre passat

Darreres Notícies

Torna a Lloret el Museu Inferno, un joc d’escape room que es durà a terme tots els dissabtes del mes de maig, a les 9 de la nit, al Museu del Mar. Es tracta d’una activitat teatralitzada en què els participants tenen una hora per escapar.

Hi actuaran diferents personatges que aniran donant pistes per poder sortir del museu. Tal com es fa en els jocs d’escapament, cal treballar en equip per poder superar els diferents reptes que es van plantejant. Anna Fuentes, cap de Patrimoni Cultural, explica que han decidit recuperar l’activitat perquè les places són molt limitades i en la passada edició es van quedar moltes persones sense poder fer-la.

L’activitat, que comença aquest dissabte a les 9 de la nit, està adreçada a un públic adult. Les places són limitades. La compra d’entrades anticipades es pot fer a través del Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54, o al web de Patrimoni Cultural.

D’altra banda, Lloret de Mar ofereix tots els diumenges d’aquest mes de maig el taller infantil Una planta, una vida. Es farà als Jardins de Santa Clotilde, amb l’objectiu de conscienciar als més petits de la importància de l’entorn.

A més, els participants també coneixeran quina és la funció dels arbres i les plantes i es podran posar a la pell d’un jardiner. Plantaran un llentiscle per poder veure en el futur com creixen les seves plantes.
Anna Fuentes, cap de Patrimoni Cultural, destaca que és una activitat que l’any passat va tenir una bona resposta de participants i que ajuda a conèixer els Jardins de Santa Clotilde als infants lloretencs i visitants.

L’activitat, que s’obre aquest diumenge a les 11 del matí, s’adreça a infants a partir de 4 anys. Les places són limitades i pels menors de 12 anys, que han d’estar acompanyats d’un adult, l’entrada és gratuïta. Les entrades es poden adquirir al Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54, o al web de Patrimoni Cultural.

spot_img

El + Vist