34.4 C
Lloret de Mar
Una mostra de l'exposició

L’Ajuntament recupera les visites guiades a l’exposició de la col·lecció de la Galeria Elysium

Les visites s'han programat tots els dissabtes del mes de març, a les 18:30 hores, a la masia de Can Saragossa. Cal fer inscripció prèvia.

Una mostra de l'exposició

Darreres Notícies

A partir d’aquest dissabte, Lloret recupera les visites guiades a l’exposició de pintura del fons de la col•lecció de la Galeria Elysium, a la Masia de Can Saragossa. La mostra compta amb obres de gran valor i interès, creades per artistes de primer ordre i reconeixement internacional com Rusiñol, Dalí, Sorolla o Llaverias, entre d’altres. Ho ha explicat la cap de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes.

La col•lecció Elysium, de pintura catalana moderna, recull creacions que van des de mitjan segle XIX fins als anys 70 del segle XX. Està oberta cada dia al públic, però ara s’ofereix la possibilitat de conèixer amb més profunditat l’obra exposada, tots els dissabtes d’aquest mes de març. Anna Fuentes considera que és una bona oportunitat que cal aprofitar.

La mostra va néixer fa deu anys i ha anat creixent amb el pas del temps. Actualment està formada per prop de 300 peces de grans referents de l’art català. Totes les obres tenen un denominador comú: la mirada subjectiva dels paisatges de Catalunya, que van enamorar el propietari de la col•lecció.

Són unes visites que s’han programat tots els dissabtes del mes de març, a partir de dos quarts de set de la tarda, a la masia de Can Saragossa. Per participar-hi, cal inscripció prèvia. Les places, que són limitades, es poden demanar al Museu del Mar, trucant al telèfon 972 36 44 54, o bé al web de Patrimoni Cultural.

spot_img

El + Vist