17.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament regala una senyera als veïns que la vulguin penjar al balcó amb motiu de la Diada

Aquest diumenge, se celebrarà la Diada Nacional de Catalunya a Lloret de Mar i el consistori entrega senyeres perquè llueixin als balcons.

La senyera floral, a la Diada del 2020
La senyera floral, a la Diada del 2020

Darreres Notícies

Aquest diumenge és 11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya.  

servicios profesionales jimenez

Com cada any, Lloret ha preparat una sèrie d’activitats al matí, al passeig Verdaguer. La més destacada és la trobada de puntaires, que arriba a la 20a edició. A més a més, com a novetat, s’ha convidat als Castellers de l’Alt Maresme, coneguts popularment com els ‘maduixots’, per fer un pilar. Ho ha explicat el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández.

“Com que el 2019 la Plaça de la Vila ja es va fer plaça castellera, entenem que unir aquesta tradició amb la celebració de la Diada és bonic i és una novetat que farà lluir aquest acte”

Cristian Fernández

I, com és tradició, també hi haurà una breu actuació de les corals lloretenques i es farà l’ofrena floral per dibuixar la senyera.

La vigília de la Diada, hi haurà una audició de sardanes amb la cobla Bisbal Jove, que es va haver de suspendre fa uns dies pel mal temps. Serà dissabte a la nit, a dos quarts d’onze, a la Plaça de la Vila.

A més, aquests dies es regala una senyera als veïns de Lloret que la vulguin penjar al balcó amb motiu de la Diada. Cal adreçar-se al departament de Cultura i ensenyar el DNI.

El regidor considera que és important mantenir la celebració tradicional de Catalunya. Tot plegat, començarà a les deu del matí, a la Plaça de la Vila i el passeig Verdaguer.

spot_img

El + Vist