17.4 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament remarca la bona elecció dels Jardins de Santa Clotilde com a escenari del Som de Mar

Des del consistori es remarca també com de positiva és la repercussió que ha tingut el festival als mitjans de comunicació.

Els Jardins de Santa Clotilde, un espai idoni per al festival (Som de Mar)
Els Jardins de Santa Clotilde, un espai idoni per al festival (Som de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament referma l’aposta feta per ubicar el festival Som de Mar als Jardins de Santa Clotilde i celebra que la tercera edició hagi consolidat un esdeveniment que va néixer en plena pandèmia.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, remarca la repercussió que ha tingut el festival als mitjans de comunicació i apunta que l’elevat nombre de persones que han assistit als concerts provinents de fora de Lloret és una molt bona notícia.

“Per a nosaltres ens ajuda a fer marca, a projectar la imatge del patrimoni del nostre municipi”

Jordi Orobitg

El regidor considera que després d’aquestes tres edicions es fa palès que la idea d’ubicar el festival musical als Jardins de Santa Clotilde va ser una molt bona aposta.

“Vam apostar fermament perquè es fes als Jardins de Santa Clotilde i és evident que ha funcionat, amb la zona nova amb accés a la cala de Sa Boadella, que estic segur que en el futur lluirà molt més encara”

Jordi Orobitg
El festival, aquest mes d'agost (Som de Mar)
El festival, aquest mes d’agost (Som de Mar)

A més a més, l’Ajuntament té previst crear, a través dels fons europeus Next Generation, un auditori a dins dels jardins, que encara podrà donar més força al Som de Mar.

“Volem habilitar un auditori dins del mateix jardí, en una zona que a dia d’avui és un marge sense utilitat i la posarem en valor; esperem que pugui servir per a les properes edicions del festival”

Jordi Orobitg
Els Boney M. amb Liz Mitchell (Som de Mar)
Els Boney M. amb Liz Mitchell (Som de Mar)

Recordem que la tercera edició del Som de Mar ha tancat amb més de 8.600 espectadors, repartits en nou nits de concerts. Rosario, Sergio Dalma i Boney M. van exhaurir les entrades.

spot_img

El + Vist