24.4 C
Lloret de Mar
Un menjador escolar

L’Ajuntament garanteix un plat a taula a tots els infants de Lloret que gaudeixen de beca menjador

El Consistori ha començat a repartir les targetes moneder als més de 900 escolars que tenen una beca del consell comarcal.

Un menjador escolar

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret es compromet a no deixar cap infant sense un plat a taula mentre duri el confinament. Amb aquest objectiu, ja ha començat a repartir les targetes moneder que ha entregat la Generalitat per a més de 900 infants que gaudeixen d’una beca de menjador escolar.

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que aquestes targetes són com targetes de crèdit carregades amb 40 euros per a cada infant, que només es poden gastar per a productes d’alimentació.

De moment, la targeta és per a deu dies, però des del Govern català alerten les famílies perquè no llancin aquestes targetes, que es recarregaran de manera automàtica si el confinament s’allarga. Aquests casos, però, són només per als becats pel Consell Comarcal. L’alcalde ha explicat que també s’oferiran targetes moneder per a les famílies que tenen beques del Consistori. La previsió és que es comencin a repartir a finals de la setmana vinent.

Les targetes modeners són repartides per notificadors i conserges de l’Ajuntament, així com voluntaris i agents de Protecció Civil, de manera que les famílies no han de sortir de casa per aconseguir-los. Amb aquesta iniciativa, es garanteix que tots els nens i nenes tinguin un plat a taula, malgrat l’època de confinament que estem vivint.

A més, l’alcalde reconeix que hi ha moltes altres famílies que passen moments molt complicats perquè l’estat d’alarma els impedeix treballar. Per això els anima a contactar amb el departament de Benestar i Família i es compromet a ajudar a tothom per poder superar la crisi.

A més, segons Dulsat, l’Ajuntament intenta mantenir en vigor tots els contractes de gestió que té amb empreses externes perquè els empleats externs puguin seguir treballant aquests dies de confinament.

Des de l’Ajuntament en els propers dies es presentarà un pla de xoc municipal per fer front a la crisi econòmica derivada per la crisi sanitària.

spot_img

El + Vist