14.3 C
Blanes
Un balcó amb una senyera penjada

L’Ajuntament repartirà senyeres perquè els veïns les pengin al balcó l’11 de Setembre

Es poden recollir a partir de demà dissabte, cada dia, de 10 a 10:30 i de 18 a 18:30 hores, a l'edifici de Can Saragossa.

Un balcó amb una senyera penjada

Darreres Notícies

Lloret de Mar ja es prepara per a celebrar la Diada Nacional de Catalunya, del pròxim 11 de setembre. Per aquest motiu, l’Ajuntament repartirà senyeres a tots els veïns que les vulguin.

A partir d’aquest dissabte, es podran començar a recollir. L’objectiu és poder guarnir al màxim el municipi amb les senyeres durant els actes de la Diada. Per això, l’Ajuntament les començarà a regalar demà.

Per obtenir-ne una, només cal adreçar-se a l’edifici de Can Saragossa, aportant el DNI on s’acrediti la residència a Lloret, tal com ha explicat el regidor de Cultura, Albert Robert. Només hi ha una condició: podran recollir senyeres únicament les persones que no ho hagin fet en anys anteriors.

L’horari de recollida és cada dia, de dilluns a diumenge, de 10 a dos quarts d’11 del matí i de dos quarts de 6 a 7 de la tarda. Les senyeres són limitades i es comencen a repartir aquest dissabte.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist