17.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament reunirà els exalcaldes de Lloret per celebrar els 25 anys de gestió pública dels Jardins de Santa Clotilde

A més, s'han organitzat tres concerts i visites guiades al llarg del cap de setmana.

Darreres Notícies

Els Jardins de Santa Clotilde celebren els seus 25 anys de gestió pública. Per commemorar-ho, s’ha organitzat un acte institucional aquest dijous, a més de tres concerts de divendres a diumenge.

servicios profesionales jimenez

En l’acte d’avui, hi haurà la participació de tots els exalcaldes que han tingut alguna relació amb el fet que l’equipament cultural pogués ser municipal. Son Jordi Martínez, Josep Sala, Lucía Echegoyen i Xavier Crespo. Plegats, conversaran amb l’actual alcalde, Jaume Dulsat.

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, ha explicat que està demostrat que haver decidit que els jardins passessin a ser de gestió municipal va ser tot un encert.

“Haver pres la decisió que passessin a ser de gestió municipal va ser un gran encert i les xifres així ho demostren, ara mateix els Jardins de Santa Clotilde són el referent i la insígnia del patrimoni lloretenc”

Xavi Flores

Després de l’acte institucional, es faran tres concerts al llarg del cap de setmana. El primer serà demà divendres, amb l’actuació de Gloria Sirvent Duo, en un espectacle de versions. Per dissabte, hi haurà el concert líric titulat Heroïnes, amb Elena Martinell i Glòria Garcés. L’última actuació es farà diumenge, amb una sessió de blues a càrrec de Queralt Albinyanan Blues Trio. Tots tres en clau femenina i que es complementaran amb una copa de cava o una aigua fresca, que repartirà l’Aurora per a tots els assistents.

Xavi Flores remarca que els Jardins de Santa Clotilde són un molt bon escenari per a fer-hi actuacions d’aquest tipus i recorda que l’amfiteatre que està projectat serà un valor afegit per a l’equipament.

“El propi entorn per si mateix ja té màgia i si a sobre ho adornem amb una mica de música, una il·luminació molt suau i ens deixem portar per la tranquil·litat, crec que és un espai per gaudir de l’art, la música i la natura”

Xavi Flores

Recordem que l’amfiteatre està finançat amb els fons Next Generation i ha de ser una realitat en el termini de tres anys. A més, també està projectat construir un centre d’interpretació que, entre altres coses, milloraria els accessos als jardins.

Tot plegat, suma encara més a totes les actuacions que s’han fet al llarg d’aquests 25 anys de gestió municipal. Un aniversari que se celebrarà amb l’acte institucional d’avui, a les vuit del vespre, i amb els tres concerts, programats a dos quarts de nou del vespre pel preu simbòlic de tres euros. A més, tant divendres com dissabte i diumenge s’ha programat una visita guiada a dos quarts de set de la tarda.

Les entrades es poden comprar a través del web de Patrimoni Cultural o al Museu del Mar.

spot_img

El + Vist