Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Un bus del transport urbà (AAVV Lloret de Dalt)

L’Ajuntament s’estalviarà 60.000 euros per la reducció d’expedicions de transport urbà

El ple ha aprovat una modificació del contracte amb Sagalés, ja que, segons el Govern local, els hàbits de mobilitat han canviat arran de la pandèmia.

Un bus del transport urbà (AAVV Lloret de Dalt)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

L’Ajuntament s’estalviarà 60.000 euros gràcies a la modificació de contracte amb l’empresa Sagalés per al servei de transport urbà. Al ple municipal s’ha aprovat una modificació del contracte amb l’empresa Sagalés, amb el suport de tots els grups, excepte C’s que s’ha abstingut.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, recorda que, arran de la pandèmia, al maig es va decidir reduir el nombre d’expedicions al 76%. I ara s’ha acordat amb l’empresa mantenir aquest 76% fins a la finalització del contracte, que encara té dos anys de vigència més dos de pròrroga.

Usuaris en un bus de transport urbà (AAVV Lloret de Dalt)
Usuaris en un bus de transport urbà (AAVV Lloret de Dalt)

El regidor remarca que els hàbits de mobilitat s’han modificat com a conseqüènc¡a de la pandèmia, però també afirma que deixen la porta oberta a altres modificacions si la demanda així ho requereix, especialment de cara a la temporada turística.

Inicialment, per als quatre anys de contracte estava previst destinar un total de 925.000 euros i finalment, si no hi ha noves modificacions, en seran 865.000. Per tant, s’aconseguirà un estalvi de 60.000 euros.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica