27.2 C
Lloret de Mar
Un bus del transport urbà (AAVV Lloret de Dalt)

L’Ajuntament s’estalviarà 60.000 euros per la reducció d’expedicions de transport urbà

El ple ha aprovat una modificació del contracte amb Sagalés, ja que, segons el Govern local, els hàbits de mobilitat han canviat arran de la pandèmia.

Un bus del transport urbà (AAVV Lloret de Dalt)

Darreres Notícies

L’Ajuntament s’estalviarà 60.000 euros gràcies a la modificació de contracte amb l’empresa Sagalés per al servei de transport urbà. Al ple municipal s’ha aprovat una modificació del contracte amb l’empresa Sagalés, amb el suport de tots els grups, excepte C’s que s’ha abstingut.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, recorda que, arran de la pandèmia, al maig es va decidir reduir el nombre d’expedicions al 76%. I ara s’ha acordat amb l’empresa mantenir aquest 76% fins a la finalització del contracte, que encara té dos anys de vigència més dos de pròrroga.

Usuaris en un bus de transport urbà (AAVV Lloret de Dalt)
Usuaris en un bus de transport urbà (AAVV Lloret de Dalt)

El regidor remarca que els hàbits de mobilitat s’han modificat com a conseqüènc¡a de la pandèmia, però també afirma que deixen la porta oberta a altres modificacions si la demanda així ho requereix, especialment de cara a la temporada turística.

Inicialment, per als quatre anys de contracte estava previst destinar un total de 925.000 euros i finalment, si no hi ha noves modificacions, en seran 865.000. Per tant, s’aconseguirà un estalvi de 60.000 euros.

spot_img

El + Vist