3.7 C
Lloret de Mar
L'alcalde. Nino Gómez i la regidora Torres, el dia de la signatura del conveni.

L’Ajuntament signa un conveni de suport al gremi de restauració de Lloret

L’objectiu principal d’aquest acord és potenciar el sector en èpoques de l’any en què no hi ha un volum d’activitat elevada, com és el cas de la temporada mitjana i la temporada baixa.

L'alcalde. Nino Gómez i la regidora Torres, el dia de la signatura del conveni.

Darreres Notícies

Nou conveni a Lloret de Mar per dinamitzar i generar activitat en el sector de la restauració en les temporades mitjana i baixa. L’ha signat dies enrere l’Ajuntament amb el Gremi de bars, Restaurants i Cafeteries.

L’objectiu principal d’aquest acord és potenciar el sector de la restauració en èpoques de l’any en què no hi ha un volum d’activitat elevada, com és el cas de la temporada mitjana i la temporada baixa. Es vol aconseguir a través de diferents actuacions com, per exemple, les Jornades gastronòmiques de l’arròs o la Ruta de les tapes, entre moltes altres. Recordem que, aquests mesos, el gremi dona suport a Caritas, amb l’aportació d’aliments, o ha ofert el servei de restauració al festival SOM DE MAR.

Des del gremi, se’n fa una valoració molt positiva. El president Nino Gómez destaca que el conveni aporta “visibilitat i reconeixement”. Des de l’Ajuntament, la regidora de Comerç, Lara Torres, argumenta que és un conveni -de 12.000 euros i anual- que, amb la crisi actual, “té més sentit que mai”.

Segons els restauradors, tots els esdeveniments i campanyes que no s’han pogut fer per culpa de la pandèmia queden posposats al 2021. És el cas de les jornades de l’arròs, que van quedar aturades a la meitat per les restriccions, que van obligar els restaurants a tancar les portes.

Nino Gómez afegeix que hi ha malestar en el sector, davant les mesures actuals, però esperant la desescalada anunciada i desitjant poder tornar a la normalitat el més aviat possible.

spot_img

El + Vist