Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Una mare teletreballant i ajudant la seva filla a fer deures (CCOO Educació)

L’Ajuntament s’implicarà per afavorir la conciliació laboral i familiar

Així es va decidir per unanimitat a l'últim ple municipal, a partir d'una moció de Força Lloret. que lamenta que en molts casos s'ha vist perjudicada per la crisi sociosanitària de la Covid-19.

Una mare teletreballant i ajudant la seva filla a fer deures (CCOO Educació)

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

L’Ajuntament de Lloret s’implicarà per afavorir la conciliació laboral i familiar, que en molts casos s’ha vist perjudicada per la crisi sociosanitària de la Covid-19. Així es va decidir per unanimitat a l’últim ple municipal, a partir d’una moció de Força Lloret.

Segons la portaveu de la formació, Lluïsa Baltrons, la crisi del coronavirus ha provocat un problema de conciliació de vida laboral i familiar sense precedents i alerta que les principals perjudicades són les mares.

La moció també posa de relleu que hi ha moltes persones que han de demanar ajuda a les persones grans de la família per evitar perdre el lloc de treball, malgrat que aquest col·lectiu és un dels més vulnerables per a la pandèmia.

Lluïsa Baltrons explica que, per contribuir a fer efectiva la conciliació, un dels punts claus serà el foment del teletreball i la flexibilitat dels horais. Des de l’equip de govern, el regidor de Recursos Humans, Xavi Flores, apunta que des de l’Ajuntament s’ha aplicat un pla de teletreball per als empleats municipals que és tot un èxit.

Per la seva banda, la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, posa èmfasi en què l’Ajuntament ja va aprovar un pla d’igualtat el 2016 per afavorir la igualtat d’oportunitats entre homes i dones. A més, el febrer passat Lloret es va declarar municipi feminista arran d’una moció d’ERC, que preveu diverses polítiques d’igualtat.

Arran de la moció de Força Lloret, l’Ajuntament instarà la Generalitat a la redacció d’un pla específic i urgent amb accions i mesures concretes per a la conciliació de les persones amb fills o amb tasques de cura, amb l’objectiu de fer efectiva i real la conciliació de la vida familiar i laboral.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.