Divendres, 30 octubre 2020
10.7 C
Lloret de Mar
El regidor d'Habitatge, avui als estudis

L’Ajuntament tranquil·litza les famílies en situació de vulnerabilitat davant l’amenaça d’Endesa

El consistori lloretenc s'ha sumat a una carta de la Generalitat per exigir a Endesa que mantingui el subministrament a aquestes famílies.

El regidor d'Habitatge, avui als estudis

Darreres Notícies

Municipis confinats els caps de setmana, comerços grans tancats i activitats suspeses

S'aturen totes les activitats extraescolars i l'activitat cultural i tanquen els centres esportius. Tampoc no es podrà entrar i sortir de Catalunya durant tota la setmana. Les mesures entraran en vigor aquest divendres i duraran, de moment, 15 dies.

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

Protocol de seguretat antiCOVID al cementiri amb motiu de Tot Sants

Com a mesures més destacades, hi ha la limitació de l’aforament a un màxim de 500 persones, un 25% del total.

La residència de gent gran i centre de dia es començaran a construir l’any 2022

Amb aquest calendari treballa l’Ajuntament, després que el passat divendres signés un conveni amb la Generalitat, pel qual el govern català es compromet a finançar 48 places públiques noves al centre.

L’Ajuntament signa un conveni amb Pas a Pas per atorgar-li 9.000 euros

Es tracta d'un conveni que se signa anualment per ajudar a l'entitat a impulsar projectes per afavorir la inclusió d'infants que pateixen TEA.

L’Ajuntament envia un missatge de tranquil·litat a les famílies en situació de vulnerabilitat davant l’amenaça d’Endesa de tallar-los el subministrament elèctric a partir de l’1 d’Octubre.

El consistori lloretenc s’ha sumat a una carta de la Generalitat per exigir a Endesa que mantingui el subministrament a aquestes famílies. La carta mostra el desacord amb la notificació que la companyia elèctrica va fer a principis d’agost a més de 200 ajuntaments catalans, entre els quals hi havia el de Lloret, per reclamar-los que es fessin càrrec de la meitat del deute de les famílies que no han abonat les seves factures pels consums elèctrics, malgrat que els serveis socials municipals hagin acreditat que estan en situació de vulnerabilitat.

La companyia advertia en la notificació que en cas contrari iniciarien possibles talls de subministrament a partir de l’1 d’octubre. Però el regidor d’Habitatge, Cristian Fernández, envia un missatge de tranquil·litat.

A Lloret de Mar hi ha 135 famílies en aquesta situació, que acumulen un deute de 130.000 euros. El regidor assegura que és Endesa qui s’ha de fer càrrec d’aquesta quantitat.

La carta que expressa l’oposició a l’aplicació d’aquesta mesura s’ha fet través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, i s’hi han adherit més de 50 municipis, entre els quals hi ha Lloret, així com les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,287SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.