24.6 C
Lloret de Mar
Los4

L’Ajuntament vol convertir la ‘Fira dels Americanos’ en un referent a Europa

Per aquest motiu, ha apostat per dues de les millors bandes de música cubana d'arreu del món: Havana D'Primera i Los4.

Los4

Darreres Notícies

Dos dels millors grups de música cubana del món actuaran aquest cap de setmana a la Fira dels Americanos de Lloret, que arriba a la novena edició. Divendres serà el torn de Los4, mentre que dissabte actuaran Havana D’Primera. El responsable de la part musical de la fira, Armand Garralaga, apunta que són dues bandes punteres, però que cadascuna ofereix un gènere diferent.

Los4 és una agrupació que va néixer l’any 2009 i que, actualment, compta amb un gran reconeixement, gràcies al seu estil original i la barreja entre el reggaeton i la timba cubana.

Mentre que Havana D’Primera van ser nominats a l’última edició dels premis Grammy. La banda es va fundar l’any 2008, per Alexander Abreu, i està formada per artistes de gran qualitat del panorama musical cubà.

Amb aquest espectacle, la voluntat de l’organització és convertir la Fira dels Americanos de Lloret de Mar en un referent a tot Europa. A més, aquestes dues grans actuacions es faran en un lloc molt especial i que serà tota una novetat: en un escenari que es muntarà al centre de la platja de Lloret. Els dos concerts començaran a les onze de la nit, tant divendres com dissabte, i seran gratuïts.

La Fira dels Americanos del 2018 (Ajuntament de Lloret de Mar)

A més, al llarg de la fira hi haurà l’escenari habitual a la plaça de la Vila on es faran exhibicions, tallers i animacions de ball amb ballarins i discjòqueis de primer nivell en l’àmbit europeu. El programa d’activitats es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist