Dilluns, 25 gener 2021
9.3 C
Lloret de Mar
El passeig, aquests dies

L’Ajuntament vol millorar la mobilitat a Lloret de Mar i fer-la més sostenible

Ahir es va aprovar una moció de C's en aquesta línia, que proposa donar més espai als vianants i reduir el límit de velocitat en diferents carrers.

El passeig, aquests dies

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Millorar la convivència vial. Aquest és l’objectiu de la moció presentada per Ciutadans al ple d’ahir, que es va aprovar per unanimitat. L’objectiu és fomentar una mobilitat més sostenible per donar més espai als vianants i reduir el límit de velocitat en diferents carrers.

El portaveu del principal grup de l’oposició, Jordi Hernández, apunta que durant el confinament hem descobert que l’única via possible és anar cap a una mobilitat molt més sostenible. La comissió de vialitat estudiarà la proposta i es convidarà els grups de l’oposició perquè puguin dir-hi la seva.

De fet, el regidor de Coordinació de Govern, Jordi Sais, matisa que van donar suport a la proposta perquè la mesura ja es preveu dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), que ha de regir la política de mobilitat a Lloret durant els propers sis anys. I afegeix que, en aquesta línia, veient el bon resultat que ha tingut el tancament del passeig durant unes hores al dia perquè els veïns puguin passejar o fer esport es plantegen fer-ho en altres llocs del municipi. El Govern municipal estudia la possibilitat d’aplicar la mesura més enllà de l’estat d’alarma, tot i que la decisió encara està molt verda.

L’altra moció presentada per Ciutadans, en canvi, no es va aprovar. La formació proposava el trasllat definitiu del Centre de Distribució d’Aliments (CDA) a l’edifici on hi ha el mercat municipal. Jordi Hernández reconeix que ja sabien que no s’aprovaria, però volien portar-ho a ple perquè cada grup donés la seva opinió al respecte.

El Centre de Distribució d’Aliments al pavelló (NRLL)

El govern va argumentar que l’equipament no reuneix les condicions d’accessibilitat necessàries. Recordem que ara el centre s’ha instal·lat al pavelló municipal d’esports de manera provisional, perquè el local del carrer Girona havia quedat molt petit, i s’està buscant una nova ubicació definitiva.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.