20.3 C
Lloret de Mar
Els apartaments des d'on va caure el jove britànic

L’Ajuntament vol que els touroperadors que porten joves a Lloret millorin els protocols

El Consistori s'ha reunit amb el sector després de les 2 morts accidentals dels últims dies i ha deixat molt clar que serà "implacable" si es detecten negligències.

Els apartaments des d'on va caure el jove britànic

Darreres Notícies

L’Ajuntament demana als touroperadors que porten joves a Lloret que millorin els protocols per controlar-los. El Consistori s’ha reunit amb el sector després de les dues morts accidentals dels últims dies i, tot i que les investigacions segueixen obertes, el Govern local ha deixat molt clar que serà “implacable” si es detecten negligències.

En total, són entre cinc i sis empreses de touroperació, que sobretot se centren en els mercats alemany i holandès. L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que volen treballar conjuntament amb els touroperadors per evitar nous accidents.

Recordem que en una setmana han mort dos turistes joves: un britànic que va caure d’un cinquè pis d’un bloc d’apartaments i un alemany que es va precipitar al mar des del camí de ronda. L’alcalde, Jaume Dulsat, lamenta les morts, que d’entrada són accidentals. Però afegeix que, si de la investigació se’n deriva que hi ha hagut alguna “negligència”, aleshores des de l’Ajuntament no els tremolarà el pols i seran “implacables”.

Dulsat també ha explicat que dins el pla de reconversió turística no es treballa per “promocionar” aquests touroperadors, perquè precisament aquest no és el model que volen per a Lloret. En aquest sentit, s’ha felicitat perquè aquest any arribaran al municipi fins a 40.000 turistes alemanys menys, un perfil de mercat que volen eliminar per substituir-lo per un públic més familiar (com el rus, el francès, el català o l’espanyol).

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que també s’han reunit amb altres gremis professionals del sector turístic per treballar tots en una mateixa línia.

spot_img

El + Vist