7.5 C
Lloret de Mar
El bus Lloret - Estació de Blanes (Life Global)

L’Ajuntament vol que s’anul·li l’increment de 0,25€ del bitllet entre Lloret i l’estació de tren de Blanes

Així s'ha aprovat al ple per unanimitat a partir d'una moció de Lloret en Comú, que també demana que s'apliqui una tarificació a col·lectius vulnerables.

El bus Lloret - Estació de Blanes (Life Global)

Darreres Notícies

L’Ajuntament demanarà a la Generalitat que anul·li l’increment de 25 cèntims del bitllet de bus entre Lloret i l’estació de tren de Blanes. Així s’ha decidit arran d’una moció presentada per Lloret en Comú al ple i que s’ha aprovat per unanimitat amb una esmena a la totalitat acordada entre l’equip de govern i els comuns.

L’acord sol·licita al regidor de Mobilitat que faci les gestions pertinents amb els serveis territorials de transports de Girona i l’operador del servei interurbà entre Lloret i Blanes, perquè els preus dels abonaments no s’incrementin i s’anul·li l’augment de 0,25 euros al preu del bitllet. A més, també s’insta els serveis territorials i l’operador a aplicar una tarificació als col·lectius de famílies monoparentals, nombroses, amb diversitat funcional i pensionistes.

Lloret en Comú havia presentat la moció inicialment al ple del novembre passat, però no es va poder debatre per manca de temps. La proposta també demanava que es reclamés un bus que unís Lloret i Malgrat de Mar de manera directa, ja que la línia 1 de Renfe sortia des d’aquesta població del Maresme perquè calia restaurar un pont malmès pel temporal Glòria. Ara aquest pont ja s’ha renovat i la línia torna a funcionar amb normalitat, de manera que el bus torna a portar els viatgers de Lloret a Renfe de Blanes com era habitual.

La moció també reclamava certes millores en les mesures de seguretat per la Covid-19, com ara el subministrament de gel hidroalcohòlic a tots els busos, cosa que ja s’ha es fa. Per tot això, els comuns han retirat aquests dos punts de la moció abans de votar-la.

spot_img

El + Vist