34.4 C
Lloret de Mar
La Dona Marinera, al Lloret Drone Festival (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’Ajuntament vol repetir el Lloret Drone Festival, tot i que caldrà decidir amb quin format

Les valoracions són molt positives, però de cara a l'estiu del 2022 l'esdeveniment podria convertir-se en un concurs internacional d'espectacles de drons.

La Dona Marinera, al Lloret Drone Festival (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’any que ve tornarà a haver-hi Lloret Drone Festival, tot i que caldrà decidir quin format tindrà. Així ho ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, després de tancar la primera edició del festival amb bones valoracions.

Es tracta d’una iniciativa pionera que va començar amb molts entrebancs, però que finalment ha acabat amb l’espectacle que hi havia previst inicialment i amb bona ocupació de públic cada divendres d’estiu.

Una medusa, al Lloret Drone Festival (Ajuntament de Lloret de Mar)
Una medusa, al Lloret Drone Festival (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’empresa encarregada del xou lumínic ha estat Flock Drone Art. Un dels representants, Ernest Biosca, assegura que marxen molt satisfets.  

“Finalment hem pogut executar l’espectacle de Lloret amb tota la seva espectacularitat i, per tant, estem molt contents”

Ernest Biosca

Es tracta del primer espectacle amb drons de caràcter permanent, amb una proposta avantguardista i respectuosa amb el medi ambient. Fins a 100 drons han il·luminat el cel de Lloret dibuixant figures inspirades en Lloret de Mar i en la mar Meditarrània.

“Respecte als focs artificials, és més sostenible, però en la vessant artística també hi ha una dimensió més, que et dona més llibertat a l’hora de fer creacions al cel”

Ernest Biosca

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, també fa una valoració molt bona d’aquesta primera edició del festival, que assegura que ha generat activitat econòmica al municipi.

“Tenim contrastat i detectat que moltes persones han vingut divendres a Lloret expressament a veure el Drone Festival”

Jordi Orobitg

La idea d’aquesta primera edició era repetir el mateix espectacle cada divendres, amb l’objectiu de captar públic de fora de Lloret. En aquest sentit, el regidor recorda que l’esdeveniment s’impulsa des de l’àrea de Promoció Econòmica i no des de l’àrea de Festes.

“La voluntat principal de Promoció Econòmica és donar a conèixer Lloret i atraure gent a Lloret”

Jordi Orobitg

Això sí, de cara a l’estiu vinent, la intenció és tornar a tenir drons a la platja de Lloret, però amb un concurs internacional amb programades provinents de diferents països. Tot i així, en els propers mesos caldrà fer els estudis i les anàlisis pertinents per definir quin format tindrà el Lloret Drone Festival 2022.

spot_img

El + Vist