30.9 C
Lloret de Mar

L’alcalde, Jaume Dulsat, desitja bona Festa Major a tothom i convida a participar als actes programats

El primer plat fort serà el pregó, a càrrec de Josep Alsina, en Pep Cintet (a les 20 hores, al teatre municipal). I, tot seguit, l'esperada estrena de 'La Bella Dolores', amb entrades exhaurides.

Darreres Notícies

L’alcalde, Jaume Dulsat, desitja molt bona Festa Major a tots els lloretencs. Avui comença el gruix d’activitats de la celebració. El primer plat fort serà el pregó, a càrrec de Josep Alsina, en Pep Cintet. I, tot seguit, l’esperada estrena de La Bella Dolores, amb totes les entrades exhaurides des de fa temps. De fet, ja no queden entrades per a cap dia i, fins i tot, es va haver de programar una funció més per diumenge, donada l’elevada demanda. L’estrena de La Bella Dolores serà avui, just després del pregó, que començarà a les vuit del vespre al mateix teatre municipal.

Però aquesta Festa Major compta amb altres propostes. Se n’han programat més de 30, fins dilluns vinent, 19 de novembre. A banda de les organitzades per l’Ajuntament, hi ha un gruix d’actes de diferents entitats que col·laboren amb la festa. Hi ha propostes variades per a totes les edats.

El dinar de la gent gran és una de les cites de Sant Romà. Aquest any l’homenatge es va fer al matrimoni Vadillo – Velas.

Cal destacar les Barraques de divendres i dissabte a la nit. Demà serà el torn de les bandes lloretenques Rainy Day, Maria Dolors i Matching Ratio, que faran de teloners de Lágrimas de Sangre i Albercocks. Dissabte, pujaran a l’escenari Projecte Mut, Els Catarres i l’Orquestra Di-Versiones.

I tal com es va fer pels concerts de Santa Cristina, la regidoria de la Dona i l’associació L’Aurora muntaran l’anomenat Punt Lila, per informar sobre la campanya en contra de les agressions sexuals. 

El Punt Lila a les barraques de Santa Cristina

Els concerts es faran a la plaça Germinal Ros, on diumenge hi haurà les Barraquetes, amb dues propostes familiars: Jaume Barri i Pop Per Xics.

No oblidem, a més, que el mateix diumenge, 18 de novembre, diada de Sant Romà, hi haurà portes obertes a un seguit d’elements del Museu Obert de Lloret (MOLL): la Masia de Can Saragossa, el Castell de Sant Joan, els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar i el poblat del Turó Rodó.

spot_img

El + Vist