2.6 C
Lloret de Mar
Els regidors del nou govern

L’alcalde, Jaume Dulsat, torna a quedar-se Turisme en el repartiment del cartipàs

L'alcalde apunta que han creat un govern equilibrat i amb un repartiment d'àrees equitatiu entre els dos partits.

Els regidors del nou govern

Darreres Notícies

L’Ajuntament crearà una àrea anomenada per a persones amb diferents capacitats, una oficina de relacions laborals i canvia el nom de regidoria de la Dona per regidoria d’Igualtat. Són les principals novetats del nou govern, format per Junts per Lloret i PSC.

Les dues formacions s’han repartit les regidories de la següent manera: Jaume Dulsat és l’alcalde i assumeix la regidoria de turisme, com en el mandat anterior; Francisco Pastor és el regidor d’Educació i qui coordina el govern; Albert Robert porta la regidoria d’urbanisme i el teatre; Lara Torres, serveis centrals, promoció econòmica i participació ciutadana; Jordi Sais assumeix la policia, seguretat i serveis jurídics; mentre que Cristian Fernández es queda mobilitat, festes i habitatge; Anna García-Castany porta esports, igualtat i arxiu; Arantxa Jiménez té al seu càrrec benestar i gent gran; Marina Nicolàs assumeix joventut, medi ambient i biblioteca; Xavi Flores, patrimoni, ràdio, recursos humans i OMIC; mentre que Eduardo López porta activitats, brigada, parc i jardins.

L’alcalde apunta que han creat un govern equilibrat i amb un repartiment d’àrees equitatiu entre els dos partits.

Jaume Dulsat, com dèiem, s’ha tornat a quedar la regidoria de Turisme, ja que considera que és “una part molt important del sector econòmic i molt transversal”, recorda que és el seu àmbit professional i, a la vegada, “com que és un àmbit importantíssim a Lloret de Mar” van considerar que el més adient és que el gestionés de manera directa l’alcalde. El seu segon serà el líder del PSC, Francisco Pastor.

Pel que fa a les novetats, sobre la creació de l’àrea per a persones amb diferents capacitats i el canvi de nom de la regidoria de la Dona pel de regidoria d’Igualtat, l’alcalde apunta que l’objectiu és treballar d’una manera transversal per fomentar les polítiques socials.

Una altra organització interna de l’equip de govern són els tinents d’alcalde. N’hi ha fins a 5. El primer és Francisco Pastor; el segon, Albert Robert; la tercera, Lara Torres; el quart, Jordi Sais; i el cinquè, Cristian Fernández.

El ple per aprovar el nou cartipàs es farà a principis de la setmana que ve.

spot_img

El + Vist