16.5 C
Lloret de Mar
L'alcalde, Jaume Dulsat, fent el discurs

L’alcalde remarca la voluntat de diàleg i la cohesió social que hi ha a Lloret i Catalunya

La Diada també ha vingut marcada per la meteorologia, que ha obligat a traslladar la trobada de puntaires del passeig Verdaguer al pavelló.

L'alcalde, Jaume Dulsat, fent el discurs

Darreres Notícies

A pocs dies de conèixer la sentència del judici de l’1-O, els presos i exiliats han marcat un any més la Diada Nacional de Catalunya i, en el seu discurs, Jaume Dulsat els ha recordat i ha remarcat la voluntat de diàleg de Catalunya, i especialment de Lloret de Mar i d’ell com a alcalde.

En aquesta línia, Dulsat també ha volgut fer èmfasi en la cohesió social que hi ha a Lloret i també a Catalunya. L’alcalde també ha fet un recordatori dels inicis de la commemoració de l’11 de Setembre i ha posat com a exemple un document que hi ha a l’Arxiu Municipal de Lloret.

La Diada també ha vingut marcada per la meteorologia. Tant la pluja del matí com el fort vent han obligat a traslladar la 18a trobada de puntaires del passeig Verdaguer al pavelló municipal i, a més, ha reduït el nombre de participants de les 200 previstes a un centenar.

Les puntaires, al pavelló municipal d’esports (NRLL)

Sí que s’han pogut fer a la plaça de la Vila l’ofrena floral per crear una senyera a càrrec de diferents entitats del municipi. Aquest any hi han participat: el Casal Municipal de la Gent Gran, l’Associació de Puntaires, l’Associació de Dones l’Aurora, Òmnium Selva Marítima, el LEAD, el Club de Futbol Lloret, el Club Rem Santa Cristina, l’Associació Hispanoamericana i l’associació Pas a Pas.

Pas a Pas col·locant l’última barra (NRLL)

Tot seguit, s’ha fet el discurs de l’alcalde i el cant dels Segadors amb membres de diverses corals lloretenques, dirigits per Darwin Austrich i acompanyats al piano per Silvia Castillo.

La unió de corals cantant Els Segadors (NRLL)
spot_img

El + Vist