26.4 C
Lloret de Mar
L'alumna de l'institut Coll i Rodès.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

L'alumna de l'institut Coll i Rodès.

Darreres Notícies

L’alumna Meghna Nihalani ha entrat al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia. Estudia Segon de Batxillerat de l’Institut Coll i Rodés i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants.

La competició, organitzada per la Universitat de Girona de manera conjunta amb altres universitats catalanes, s’adreça a alumnes de Batxillerat de la modalitat de Ciències Socials. Aquesta ha estat la primera edició en què ha participat l’Institut Coll i Rodés i els resultats, amb la desena posició de la Meghna, han estat molt satisfactoris.

“Estic contenta de mi mateixa, això ha estat un assoliment personal”

Meghna Nihalani

Les Olimpíades d’Economia es van realitzar el passat 17 de març. La prova consistia en resoldre continguts de les matèries d’Economia i d’Economia de l’Empresa de Batxillerat, amb proves sobre taules de comptabilitat o càlculs d’ingressos i despeses.

Meghna Nihalani ha estat la desena classificada. La seva intenció és estudiar el grau “International Business”, que s’imparteix en llengua anglesa a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

spot_img

El + Vist