24.7 C
Lloret de Mar

L’alumnat del Batxillerat Artístic del Coll i Rodés pinten un magatzem municipal

Ha estat una experiència molt enriquidora per posar en pràctica el que aprenen a les classes. El magatzem de Promoció Econòmica està al carrer Camí de les Cabres.

-

L’alumnat de l’assignatura de Projectes artístics de primer del Batxillerat Artístic de l’Institut Coll i Rodés han pintat la façana d’un magatzem municipal del departament de Promoció Econòmica. Un local ubicat al carrer Camí de les Cabres.

Als alumnes, els ha agradat molt l’experiència, sobretot pel fet de poder aplicar els seus coneixements en art en un espai públic al centre del municipi.

“Està molt guai que et demanin un projecte que l’has de planejar tu, l’has de dissenyar tu, ho has de fer tot tu, és el que ens agrada i és una bona oportunitat”

Alumna

El mural és de colors molt vius i aporta llum en un carrer apagat del municipi.

“Volíem donar-li una mica d’alegria al carrer, ja que és antic i hi ha molts grafits, i per això hem triat aquests colors tan vius”

Alumna

Les professores que han coordinat l’activitat són Montse Martínez i Rosa Oliveras. Martínez reconeix que coordinar un grup tan nombrós per fer un mural com aquest no és fàcil, però assegura que és una experiència molt beneficiosa per a l’alumnat.

“Treballar per coses que siguin per al poble o que siguin un projecte real els dona visió del que poden fer tant dins de l’assignatura com a fora”

Montse Martínez

El mural es pot veure al carrer Camí de les Cabres i el grup ha estat dos matins per pintar-lo.

La Blanc Blava organitza un torneig de futbol base a Lloret

Hi haurà més de 800 jugadors, de diferents països com Israel i França, que ocuparan els tres camps de futbol del municipi.

200 atletes catalans, aquest diumenge a les pistes de Lloret

Hi haurà proves de velocitat, llançament de pes, fons i una cursa de relleus de 4x100 metres.

Lloret acull la cloenda del Bàsquet Català, amb 1.000 jugadors

El torneig, que començarà aquest dissabte i s’allarga fins al diumenge a la tarda, es disputarà als tres pavellons i pistes exteriors.
- Publicitat -