26.4 C
Lloret de Mar
Part del material entregat

L’AMPA de l’Esteve Carles entrega 42.500 guants i 4.000 peücs a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

El president de l’AMPA, Jordi Fornaguera, explica que de seguida van voler col•laborar amb la causa, tot i que ha estat complicat trobar el material necessari.

Part del material entregat

Darreres Notícies

L’AMPA de l’escola Esteve Carles s’ha unit a les causes solidàries per fer front a la crisi sanitària que estem vivint i ha entregat a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) 42.500 guants de nitril i 4.000 peücs. El president de l’AMPA, Jordi Fornaguera, explica que de seguida van voler col•laborar amb la causa, tot i que ha estat complicat trobar el material necessari.

Jordi Fornaguera assegura que està en contacte amb moltes famílies del centre i creu que la majoria s’han adaptat bé a la situació de confinament, tot i que reconeix que cadascú té les seves dificultats específiques.

En el seu cas, ha creat un espectacle de titelles i un curtmetratge amb les seves filles i ara en preparen un altre. Es poden veure a través de l’Instagram del teatre i del seu propi (@excursionisme_nivell_basic).

Una imatge del curtmetratge de la família Fornaguera (Instagram)

Jordi Fornaguera també opina que la majoria d’infants han entès de seguida el que està passant i també han sabut adaptar-se a la situació.

spot_img

El + Vist