14.9 C
Blanes
Entrada de l'institut Rocagrossa, a principis d'aquest curs.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

Entrada de l'institut Rocagrossa, a principis d'aquest curs.

Darreres Notícies

L’AMPA de l’Institut Rocagrossa, a través de les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya, ofereix cursos d’informàtica per a adults. L’activitat s’adreça a les famílies de tots els centres educatius de Lloret, per tal d’aprofundir i ampliar els seus coneixements sobre informàtica.

Les sessions -que van començar el mes de març- serveixen per donar eines als pares i mares que no estan familiaritzats amb l’ús dels ordinadors o dels dispositius mòbils. Se’ls explica com realitzar tràmits del dia a dia o bé qüestions relacionades amb les aplicacions dels instituts i les escoles dels seus fills.

informatica adults santa coloma farners
Classe d’informàtica per a adults a Santa Coloma de Farners.

Amparo Alonso, membre de l’AMPA de l’Institut Rocagrossa, exposa que els assistents a les classes “aprenen de tot: des de engegar l’ordinador a enviar un email, navegar per internet, fer tràmits digitals… amb seguretat”.

Són classes presencials, voluntàries i gratuïtes, que es duen a terme al mateix institut. Van començar setmanes enrere i s’allarguen fins a mitjans de juny. Els grups són reduïts, de fins a 6 persones, i compleixen totes les mesures de prevenció contra la COVID-19.

Les persones interessades s’han de posar en contacte amb el mateix institut Rocagrossa (972 36 74 89 o email [email protected]).

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist