23.6 C
Lloret de Mar
La impressora 3D i els guants entregats

L’AMPA del Pere Torrent compra una impressora 3D i la cedeix a Makers Lloret per fer material sanitari

Quan passi la pandèmia, la impressora quedarà per a l'escola. A més, fa un parell de setmanes, l'AMPA va fer una donació de guants a la Policia Local

La impressora 3D i els guants entregats

Darreres Notícies

L’Associació de Mares i Pares (AMPA) de l’escola Pere Torrent ha adquirit una impressora 3D per col•laborar amb la comunitat Makers Lloret, que aquests dies fabrica material sanitari.

L’entitat ja ha cedit la impressora, que un cop passi la pandèmia quedarà per a l’escola, tal com ha explicat una representant de l’AMPA, Núria Ribas, que afegeix que fa un parell de setmanes van fer una donació de guants a la Policia Local, que els va repartir entre els col·lectius que en necessitaven.

Per a Núria Ribas és important que les famílies tinguin gestos solidaris en moments com aquest perquè, a banda d’ajudar en la lluita contra el coronavirus, és educatiu per als més petits.

Sobre el debat de com estan vivint el confinament els més petits, aquesta mare assegura que tots els infants i adolescents es mereixen un homenatge perquè la majoria fa molts dies que no surten al carrer per res i la situació és complicada.

spot_img

El + Vist