13.7 C
Lloret de Mar
Les guardioles de la xocolatada solidària (AMPA Pere Torrent)

L’AMPA del Pere Torrent donarà 1.000 euros per a la investigació del càncer infantil

Són diners que ha recaptat amb la quarta edició de la xocolatada solidària, que aquest any s'ha fet amb moltes mesures per la situació de pandèmia.

Les guardioles de la xocolatada solidària (AMPA Pere Torrent)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

L’AMPA de l’escola Pere Torrent donarà prop de 1.000 euros a la investigació del càncer infantil. L’entitat ha aconseguit recaptar aquesta quantitat a través de la quarta edició de la xocolatada solidària.

Una representant de l’associació de mares i pares d’alumnes, Sonia Miranda, explica que aquest any la situació de pandèmia no ha permès fer la celebració en les mateixes condicions, però han volgut seguir apostant per impulsar una activitat benèfica.

Els donatius han permès ajuntar un total de 983 euros, que s’entregaran a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil. Per a l’AMPA, a banda de recaptar diners, la iniciativa és important perquè permet conscienciar els alumnes de la importància de col·laborar en una causa com aquesta.

“Ells han pres una consciència molt bonica del que és ser solidaris; i, malgrat les dificultats del moment, tothom ha aportat el seu granet de sorra perquè entre tots ajudem”

Sonia Miranda

Des de l’associació han volgut agrair la col·laboració de les famílies, del centre i també de diversos comerciants del municipi.

Preparant la xocolatada solidària (AMPA Pere Torrent)
Preparant la xocolatada solidària (AMPA Pere Torrent)

Sonia Miranda vol posar de manifest, també, la gran tasca que ha dut a terme l’AMPA per poder organtizar la quarta xocolatada solidària. I és que l’AMPA és molt participativa i, segons Sonia Miranda, té moltes ganes de seguir treballant per a l’alumnat, l’escola i les famílies.

Per tant, les valoracions són molt bones i la voluntat de l’AMPA és que la xocolatada solidària es mantingui cada any.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.