23 C
Lloret de Mar
Marxes per la Llibertat

L’ANC de Lloret organitza un autocar per sumar-se a la ‘Marxa per la Llibertat’

Sortirà avui dimecres a les 14 hores des de l'Ajuntament per anar a Sils, des d'on qui vulgui podrà fer caminant el tram fins a Malgrat de Mar.

Marxes per la Llibertat

Darreres Notícies

Lloret per la Independència participarà a un tram de les anomenades Marxes per la Llibertat, que han començat aquest matí.

La secció local de l’ANC ha organitzat un autocar que sortirà a les dues de la tarda i anirà fins a Sils, perquè qui ho vulgui pugui recórrer el tram que va fins a Malgrat de Mar. El coordinador local, Alfons Sànchez, explica que seran uns 20 quilòmetres que es recorreran en unes quatre hores. Anima a tothom a sumar-s’hi i assegura que, tot i ser vint quilòmetres, és una marxa apta per a tothom.

El representant de l’ANC a Lloret assenyala que participar en accions com aquesta és una manera que la gent segueixi mobilitzada davant de la injustícia que s’està vivint.

Les marxes les organitzen l’ANC i Òmnium Cultural amb el suport dels CDR. La intenció és fer cinc grans marxes populars que han sortit aquest matí de diferents punts del país: Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona.

La columna que ha sortit de Girona, aquest matí (JxCat)

La intenció és que acabin totes a Barcelona aquest divendres, coincidint amb la vaga general, després de recórrer a peu 100 quilòmetres durant tres dies.

Des de Lloret, l’autocar sortirà, avui dimecres, a les dues de la tarda de davant de l’Ajuntament. El preu és d’1 euros l’anada i 1 euro la tornada. Qui vulgui anar-hi, pot fer la reserva per Whatsapp al número 693 23 47 00.

spot_img

El + Vist