26.6 C
Lloret de Mar
Aplec de la sardana

L’Aplec de la Sardana se celebra al pavelló municipal d’esports a causa de la pluja

Les cobles Ciutat de Girona, Principal del Llobregat i Flama de Farners han interpretat una 30a de peces.

Aplec de la sardana

Darreres Notícies

La pluja ha obligat aquest diumenge a encabir l’Aplec de la Sardana a dins del pavelló municipal de Lloret. El mal temps i el canvi d’ubicació han fet reduir el nombre d’assistents, però no la qualitat de les peces interpretades ni tampoc de les cobles participants: Ciutat de Girona, Principal del Llobregat i Flama de Farners.

En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha fet un reconeixement a l’Obreria de Santa Cristina per acollir aquesta trobada durant 50 anys al paratge del mateix nom. N’ha fet una valoració positiva Arseni Frigola, Obrer major.

L’Aplec de la Sardana és, cada any, un esdeveniment que reuneix aficionats d’arreu del territori català, tal com destaca Dolors Puig, presidenta de l’agrupació d’aplecs de sardanes de les comarques gironines.

La trobada ha estat un homenatge a Marcel Sabaté i altres compositors. S’han interpretat una 30a de peces, segons explica un dels organitzadors, Jordi Rocas. Tot plegat té com a rerefons el fet de gaudir i celebrar la cultura catalana, tal com apunta Albert Robert, regidor de Cultura.

L’Aplec de la Sardana ha comptat amb el concurs de colles improvisades i el de la sardana incògnita així com l’exhibició de puntaires, aquest diumenge al pavelló municipal d’esports de Lloret.

spot_img

El + Vist