10.1 C
Lloret de Mar

L’Aplec de la Sardana homenatja Joan Domènech, aquest 1 de maig

Pel que fa al concert de vigília, dissabte a la nit, la cobla convidada és la Jovenínvola de Sabadell, que celebra 40 anys.

Darreres Notícies

L’Aplec de la Sardana de Lloret retrà homenatge a l’historiador local Joan Domènech aquest diumenge, primer de maig. La trobada sardanista a Santa Cristina arriba a l’edició número 49 i, com és habitual els últims anys, es complementarà amb un dinar popular a càrrec del Xino-Xano i un concert de vigília la nit de dissabte.

Un dels organitzadors, Jordi Rocas, col·laborador de la ràdio, ha explicat que han decidit homenatjar Domènech per la seva important contribució al món de la sardana. Pel que fa al concert de vigília, la cobla convidada és la Jovenívola de Sabadell, coincidint amb el 40è aniversari de l’agrupació. L’actuació es farà dissabte, a dos quarts de deu de la nit, al teatre municipal i les entrades valen sis euros.

De cara a diumenge, les audicions començaran a dos quarts d’onze al matí i a les quatre a la tarda i hi haurà tres cobles: la Flama de Farners, la Ciutat de Girona i la Principal del Llobregat. La jornada es complementarà amb un espectacle infantil de màgia i una visita guiada a l’ermita de Santa Cristina.

spot_img

El + Vist