30.7 C
Lloret de Mar
CAP Doctor Benito, al Rieral

L’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa de la CSMS celebra el 25è aniversari

CAP Doctor Benito, al Rieral

Darreres Notícies

L’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva celebra, aquests últims dies de març, el seu 25è aniversari. Al llarg d’aquests anys, els CAP de les dues poblacions han patit grans canvis, des del 1994, quan van obrir les portes, a més de la incorporació d’un nou centre a Lloret, el CAP Doctor Benito, al Rieral.

La directora de l’Àrea Bàsica de Lloret i Tossa, Imma Morató, explica que s’han actualitzat diferents serveis que, abans, només es podien fer en els hospitals. A més, destaca les activitats que es fan a l’exterior dels centres.

Morató fa una valoració positiva de l’evolució en aquest quart de segle. Considera que no ha estat fàcil, especialment en els darrers anys, en un context de crisi econòmica i amb diverses retallades en l’àmbit sanitari.

Actualment, l’Àrea Bàsica de Lloret i Tossa compta amb prop d’una cinquantena de metges i infermers. A més, als diferents CAP hi treballen prop de 25 membres de personal d’admissió i 4 pediatres, a banda del personal de treball social i l’equip de ginecòlegs.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img