7.2 C
Lloret de Mar

L’Arxiu Municipal vol mostrar la importància de conservar el patrimoni audiovisual

Per això aquest dijous commemora el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual amb una projecció d'un documental amb imatges de Joan Baptista Bernat.

Imatges del documental
Imatges del documental

Darreres Notícies

Mostrar la importància que té el patrimoni audiovisual, la fragilitat d’aquest material i com s’ha de tractar i mostrar a la ciutadania la tasca que es fa amb aquesta documentació a l’Arxiu Municipal. Aquests són alguns dels principals objectius de la commemoració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, instaurat per la UNESCO el 27 d’octubre des de l’any 2005. Ho ha apuntat l’arxiver municipal, Quim Daban.

servicios profesionales jimenez

Lloret s’hi suma amb la projecció d’un documental que recull algunes de les imatges més destacades que va gravar Joan Baptista Bernat entre els anys 60 i 70.

Mentre que fa dos anys es va tenir un record per a Paco Costa i l’any passat per a Salvador Comas, aquest any s’ha escollit Joan Baptista Bernat perquè la família fa pocs mesos que ha entregat les 90 bobines que havia registrat el lloretenc. Quim Daban ha explicat que hi ha imatges de la família i del món de la màgia –ja que Bernat va ser un mag reconegut internacionalment-, però sobretot hi apareix com era el Lloret d’abans i la seva gent.

La projecció per commemorar el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual es farà aquest dijous, 27 d’octubre, a les vuit del vespre al teatre municipal. L’entrada està oberta a tothom.

 

spot_img

El + Vist