4.9 C
Lloret de Mar

L’arxiu projectarà el fons de la família Juanola Sagaró en el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

La cita és aquest divendres, 20 hores, al teatre municipal. L'entrada és gratuïta i s'hi podrà accedir sense necessitat d'invitació prèvia.

Projecció del fons de la família Juanola Sagaró
Projecció del fons de la família Juanola Sagaró

Darreres Notícies

L’Arxiu Municipal commemorarà el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual amb la projecció d’una mostra del fons de la família Juanola Sagaró. Es tracta d’un dels últims fons que ha rebut l’arxiu.

La projecció es farà aquest divendres i l’arxiver municipal, Quim Daban, explica que permetrà als lloretencs observar com eren la vila i la seva gent als anys 70. Precisament, el documental s’ha titulat El Lloret dels anys setanta, sota la mirada de Miquel Juanola i Montse Sagaró. L’arxiver assegura que el públic reconeixerà moltes persones a les imatges que es projectaran.

Segons Quim Daban, la commemoració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual permet reivindicar la importància d’aquests documents. A més, també permet als arxius donar a conèixer la feina que fan per conservar el material audiovisual.

Cartell de la commemoració

La commemoració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual es fa el 27 d’octubre i aquest any es presenta amb l’eslògan La teva història commou. A Lloret de Mar, l’efemèride se celebra el 26, aquest divendres. Serà amb la projecció del fons de la família Juanola Sagaró. La regidora de l’arxiu, Lluïsa Baltrons, convida a tothom a assistir-hi.

La cita és aquest divendres a les vuit del vespre al teatre municipal. L’entrada és gratuïta i les portes estaran obertes a tothom, de manera que no cal recollir cap invitació prèvia.

spot_img

El + Vist