Dilluns, 25 gener 2021
5.2 C
Lloret de Mar
Projecció del fons de la família Juanola Sagaró

L’arxiu projectarà el fons de la família Juanola Sagaró en el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

La cita és aquest divendres, 20 hores, al teatre municipal. L'entrada és gratuïta i s'hi podrà accedir sense necessitat d'invitació prèvia.

Projecció del fons de la família Juanola Sagaró

Darreres Notícies

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

El Club Hoquei Lloret surt del descens en guanyar el Taradell (3-1)

Els homes de Xavi Albet van guanyar en un partit molt disputat davant d'un rival directe en la lluita per la permanència. Els gols van ser de Moi Aguirre, Max Thiel i Marc González.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

L’Arxiu Municipal commemorarà el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual amb la projecció d’una mostra del fons de la família Juanola Sagaró. Es tracta d’un dels últims fons que ha rebut l’arxiu.

La projecció es farà aquest divendres i l’arxiver municipal, Quim Daban, explica que permetrà als lloretencs observar com eren la vila i la seva gent als anys 70. Precisament, el documental s’ha titulat El Lloret dels anys setanta, sota la mirada de Miquel Juanola i Montse Sagaró. L’arxiver assegura que el públic reconeixerà moltes persones a les imatges que es projectaran.

Segons Quim Daban, la commemoració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual permet reivindicar la importància d’aquests documents. A més, també permet als arxius donar a conèixer la feina que fan per conservar el material audiovisual.

Cartell de la commemoració

La commemoració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual es fa el 27 d’octubre i aquest any es presenta amb l’eslògan La teva història commou. A Lloret de Mar, l’efemèride se celebra el 26, aquest divendres. Serà amb la projecció del fons de la família Juanola Sagaró. La regidora de l’arxiu, Lluïsa Baltrons, convida a tothom a assistir-hi.

La cita és aquest divendres a les vuit del vespre al teatre municipal. L’entrada és gratuïta i les portes estaran obertes a tothom, de manera que no cal recollir cap invitació prèvia.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.