19.6 C
Lloret de Mar

L’associació de gambians Gunjur Kuta, de Lloret, presentarà els seus projectes aquest divendres

L'entitat, sense ànim de lucre, treballa per millorar aquesta població del nord-est de Gàmbia. L'acte és demà, a les 17 hores, a l'Ajuntament.

Els representants de Gunjur Kuta
Els representants de Gunjur Kuta

Darreres Notícies

Gunjur Kuta és una ONG creada el 2007, que compta amb un grup de representants a Lloret i que aquest divendres organitza una presentació per donar a conèixer a la ciutadania tota la tasca que estan fent per millorar Gàmbia, el seu país d’origen, i demanar col·laboració. L’acte comptarà amb la presència del cònsol de Gàmbia.

Els representants de l’associació a la ràdio (NRLL)

Una de les seves membres, Fatu Sankareh, explica que els últims projectes destacats que han impulsat són la creació d’un hospital i d’una escola. Un altre representant, Bubakary Saho, explica que per poder tirar endavant l’hospital, que es de gran envergadura, necessiten ajuda. Un altre aspecte que tenen entre mans és la creació de pous per poder fer horts.

Gunjur Kuta (ONG)

Es calcula que arreu del territori gironí hi viuen més de 200 persones provinents d’aquesta població situada al nord-est de Gàmbia. A Lloret, es reuneixen pràcticament cada diumenge al club de petanca.

Qui tingui interès en conèixer l’associació de gambians Gunjur Kuta, pot assistir a l’acte de demà a la tarda, a les cinc, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal.

spot_img

El + Vist