21.6 C
Lloret de Mar
Carme Ramírez

L’associació de veïns del Rieral col·locarà una placa amb el nom de Carme Ramírez al centre cívic

La placa es descobrirà aquest divendres, a les 19 hores, al centre cívic del Rieral.

Carme Ramírez

Darreres Notícies

Carme Ramírez va ser una persona molt estimada a Lloret de Mar. I no només per la bona tasca que va fer com a sergenta de la Policia Local, sinó també, entre altres coses, per la feina ingent que va dur a terme per millorar el seu barri: el Rieral. Per això l’associació de veïns del barri, la qual ella mateixa va presidir durant molts anys, li vol retre homenatge.

Ho farà aquest divendres col·locant una placa en record seu al centre cívic del Rieral. Una membre de la junta, Kasandra López, explica que tenen molt present la Carme i per això els fa molta il·lusió poder-li fer aquest petit homenatge.

“Estem molt contents, satisfets i molt, molt emocionats amb la placa que portarà el nom de la Carme en el centre cívic del Rieral”

Kasandra López

Kasandra López recorda que Carme Ramírez va dedicar molt bona part del seu temps a treballar perquè el Rieral fos un barri millor.

“Sempre va lluitar perquè el barri tingués benestar, perquè els veïns i veïnes estiguessin bé, per la seva neteja, per la seguretat, per tenir un barri en condicions i que fos una enveja per tot Lloret”

Kasandra López

Des de la família, han rebut la notícia amb molta satisfacció i agraïment. La seva germana Judith argumenta que són conscients que el centre cívic és un espai important en l’àmbit social del barri on vivia la Carme.

“Ho trobem meravellós; la veritat és que des de la família ens costa encara verbalitzar les emocions i les alegries d’aquests reconeixements”

Judith Ramírez

Judith Ramírez assenyala que la Carme va fer molta feina per millorar el barri on vivia, però també el municipi en general.

“Ella va procurar de millorar les condicions del barri on ella estava, però penso que també ho va fer a tot el municipi, la presència de la Carme ha millorat els entorns on ella va ser present”

Judith Ramírez

La inauguració de la placa amb el nom de Carme Ramírez es farà aquest divendres, a les set de la tarda, al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist