19 C
Lloret de Mar
Llobet i els altres dos fundadors de l'entitat

L’Associació de Viles de Luxe ofereix assessorament gratuït fins al mes de setembre

En solidaritat amb els propietaris d’aquest sector, arran de la crisi originada per la pandèmia.

Llobet i els altres dos fundadors de l'entitat

Darreres Notícies

L’Associació de Viles de Luxe -creada per tres emprenedors l’any passat a Lloret de Mar- ofereix servei d’assessorament gratuït fins al mes de setembre, en “solidaritat” amb els propietaris d’aquest tipus d’allotjament per la situació que viu el sector arran de la pandèmia.

Com la resta d’empreses turístiques, l’entitat afronta l’estiu “amb incertesa” pendent de saber si el govern obre les fronteres, si el turisme nacional podrà viatjar a dins de l’Estat espanyol i de quan podran reiniciar l’activitat.

Més enllà d’aquests factors, està elaborant un pla de mesures enfocades a garantir la seguretat sanitària dels seus clients. Adrià Llobet, un dels fundadors de l’Associació de Viles de Luxe, explica que es volen “anticipar” a les demandes dels futurs hostes. Per exemple, recomanant als seus associats que ofereixin una màxima desinfecció, una neteja diària o un ‘pack’ de gel, mascareta i guants. Altres propostes són oferir el servei de càtering a domicili, trasllats privats o una política de cancel·lació flexible. Un cop tinguin enllestit aquest pla, l’associació de Viles de Luxe el farà arribar a tot els propietaris d’aquest tipus d’allotjament.

Per a més informació, podeu contactar l’entitat a l’email asociacion.villas.lujo@gmail.com.

spot_img

El + Vist