23.6 C
Lloret de Mar

L’associació Hispano Americana celebra el segon aniversari amb una festa aquest diumenge

L'entitat demana als participants que es portin el seu propi menjar. La festa és aquest diumenge (12:00 hores) al pati del centre cívic de Can Carbó.

La parada de Sant Jordi d'aquest any
La parada de Sant Jordi d'aquest any

Darreres Notícies

L’associació Hispano Americana celebra aquest diumenge el seu segon aniversari amb una festa al centre cívic de Can Carbó.

Un dels responsables és Tomás Auchterlonie, que ha explicat que l’entitat, que té més de 130 socis, treballa per contribuir a la integració de la població hispanoamericana de Lloret.

En aquests dos anys, l’associació ha participat a la diada de Sant Jordi i al Dia de l’Associacionisme Cultural, ha creat un congrés de nous escriptors i unes jornades de psicologia, fa un concert de Nadal i ha impulsat una escola de voleibol per participar als campionats de volei platja a l’estiu. Tot plegat mereix una valoració molt positiva, segons els responsables.

Per a la celebració, l’associació Hispano Americana demana als participants que es portin el seu propi menjar. Serà aquest diumenge, a les 12 del migdia, al pati del centre cívic de Can Carbó. Qui vulgui contactar amb l’entitat pot fer-ho a la mateixa festa o bé qualsevol divendres al matí, que és quan els responsables es reuneixen al bar My Friend, davant les pistes d’atletisme.

spot_img

El + Vist