10.6 C
Lloret de Mar
Un concurs de paelles

L’Associació Joventut Sa Romana organitza la primera Paellada de Festa Major

A banda de la paellada, l'associació també ha preparat la cinquena edició de la Trastukada.

Un concurs de paelles

Darreres Notícies

L’Associació Joventut Sa Romana participa de manera molt activa a la Festa Major de Sant Romà, amb dues propostes programades per aquest dissabte. La primera arribarà al matí, a partir de les 10:30h, a Can Saragossa.

Cartell de la paellada

És la Paellada, un concurs per trobar les millors paelles. Hi participaran 20 equips, formats entre 5 i 10 persones. A més, hi haurà música en directe i un espai infantil. Lluis Llorens, membre de Joventut Sa Romana, explica que “un jurat decidirà quina és la millor paella”.

L’altra activitat es farà a partir de les 19:30h, el mateix dissabte. És la Trastukada, un esdeveniment per a majors d’edat que té el format de correbars. A més, en l’edició d’enguany, es farà un concurs de samarretes, per trobar el disseny més original entre els assistents.

Cartell de la Trastukada

S’esperen prop de 400 participants. Sortiran des de la plaça de la Vila fins arribar a la plaça Germinal Ros, per seguir gaudint de la festa amb els concerts de les Barraques. Durant el recorregut faran set aturades per fer cerveses i tapes. La Trastukada d’aquest 2019 serà especial. L’esdeveniment celebrarà el seu cinquè aniversari.

spot_img

El + Vist