5.7 C
Lloret de Mar
Un dels balls de la Festa Nacional de Bulgària

L’associació Prista ha celebrat la Festa Nacional de Bulgària avui a Lloret de Mar

L'esdeveniment ha comptat amb la presència del cònsol general de Bulgària a Barcelona, Tsvetelin Tsolov.

Un dels balls de la Festa Nacional de Bulgària

Darreres Notícies

L’associació Prista-Bulgària i Catalunya Junts a Europa ha celebrat la Festa Nacional de Bulgària aquest matí en el teatre de Lloret de Mar.

Tot i que el dia en si és el 3 de març, ha estat avui diumenge en què han commemorat l’alliberament del domini de l’Imperi Otomà.

L’acte ha consistit en una demostració de balls i danses folclòriques de Bulgària en el Teatre de Lloret. L’equipament estava ple de ciutadans búlgars tant de Lloret com d’arreu de Catalunya. L’esdeveniment ha comptat amb la presència del cònsol general de Bulgària a Barcelona, Tsvetelin Tsolov (en la imatge de sota, acompanyat dels regidors Cristian Fernández i Xavi Flores).

La benvinguda per part de l’Ajuntament l’ha donat el regidor Cristian Fernández, que ha destacat la importància que una festa reivindicativa -que ha coïncidit amb la diada del 8 de març- com aquesta es faci a Lloret.

El regidor ha destacat dos fets: a Lloret de Mar hi viuen 707 veïns procedents de Bulgària i la implicació de l’associació Prista, ja que ha estat una de les prop de 100 entitats que ha donat suport a Lloret com a capital de la cultura catalana, esdeveniment que tindrà lloc al 2023.

spot_img

El + Vist