11.4 C
Lloret de Mar
Els regidors no adscrits, amb el suport de militants i simpatitzants del partit a Lloret (març del 2020), quan es va anunciar la ruptura amb el partit.

L’associació Socialistes per Lloret dona suport a la gestora

A través d’un comunicat, l’agrupació –formada per militants, simpatitzants i els regidors no adscrits que havien format part del PSC- assenyala que aquest fet obre “una nova oportunitat per cohesionar” el partit a la vila.

Els regidors no adscrits, amb el suport de militants i simpatitzants del partit a Lloret (març del 2020), quan es va anunciar la ruptura amb el partit.

Darreres Notícies

L’Associació Socialistes per Lloret dona suport a la Comissió Gestora del PSC a Lloret i Tossa, amb la intenció de reunificar el partit per a les pròximes eleccions municipals. A través d’un comunicat, l’agrupació –formada per militants, simpatitzants i els regidors no adscrits que havien format part del PSC- assenyala que aquest fet obre “una nova oportunitat per cohesionar” el partit a la vila.

Maria José Linares, membre de la Junta Directiva de Socialistes per Lloret, explica que des de la Comissió Gestora han mostrat la predisposició de mantenir trobades amb “Socialistes per Lloret” per trobar un camí conjunt i reunificar el PSC a Lloret. L’objectiu és guanyar l’alcaldia en les eleccions municipals del 2023.

El posicionament dels membres de l’associació “Socialistes per Lloret” és treballar de manera conjunta perquè el moviment socialista sigui la força política referent d’esquerres a la vila.

El comunicat acaba exposant que l’Associació mantindrà “la seva posició d’entesa i diàleg” amb la Comissió Gestora, amb l’objectiu i convenciment que representen “una part significativa del socialisme municipal”.

spot_img

El + Vist