7.2 C
Lloret de Mar

L’Associació Turística d’Apartaments escull Lloret de Mar per al seu 9è simposi

Es fa al llarg d'aquest matí, marcat per la ciberseguretat, el turisme sostenible i els allotjaments il·legals.

Un moment del simposi
Un moment del simposi

Darreres Notícies

Avui dijous se celebra a Lloret el novè simposi de l’Associació Turística d’Apartaments (ATA). La intenció és posar sobre la taula diferents temes que afecten aquest sector i donar eines als professionals perquè afrontin certes problemàtiques i reptes.

servicios profesionales jimenez

En aquest sentit, el tema principal d’aquesta edició és la ciberseguretat, ja que últimament s’han accentuat els atacs informàtics i cal posar a l’abast de tothom les estratègies que cal seguir per combatre’ls, tal com exposa el president de l’ATA, Lluís Parera. A més, el simposi també abordarà altres qüestions com el turisme sostenible, que cada cop té més pes en la societat, o bé la necessitat d’anar eradicant l’allotjament il·legal.

El simposi, aquest matí (ATA)

El simposi, adreçat propietaris i gestors d’apartaments turístics i d’habitatges d’ús turístic (HUT), s’està duent a terme, al llarg d’aquest matí, al Congress Center de Lloret.

La jornada també s’aprofitarà per fer l’entrega de reconeixements als socis que fa més de 25 anys que pertanyen a l’associació, així com d’altres guardons, com els Sols de la Costa Brava i els segons Premis Gironins d’Apartaments i Vil·les de Vacances.

L’acte es preveu que acabi a les dues de la tarda i el condueix la comunicadora audiovisual Elisabeth Carnicer.

spot_img

El + Vist