Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
La cobla Jovenívola de Sabadell, en una audició

L’audició de sardanes d’aquest dissabte canvia de lloc i es farà a la plaça del doctor Adler

Hi tocarà la cobla Jovenívola de Sabadell, a partir de les 22h.

La cobla Jovenívola de Sabadell, en una audició

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Atenció perquè la tradicional audició de sardanes d’aquest dissabte canvia d’ubicació. Es farà a la plaça del doctor Adler perquè l’indret habitual, la plaça de la Vila, està ocupada amb actes de la Festa Major. Es manté l’hora d’inici: les 22 hores.

Aquest dissabte s’ha convidat a la cobla Jovenívola de Sabadell, fundada l’any 1976 i formada per onze músics. Un dels seus representants, Valentí Maymo, explica que “les audicions a Lloret tenen un caire especial, normalment hi ha força gent, molta de la qual no coneix el so de la cobla ni la dansa.”

La Jovenívola de Sabadell interpretarà set sardanes en l’audició d’aquest dissabte, com és habitual en el repertori. Les dues primeres, seran peces de concert: La sardana del vailet de Pep Ventura i Lloret, vila encisera de Domènec Moner.

Tot seguit, vindran les cinc sardanes de ball: Fruint de l’amistat de Martirià Font, En Jordi de Ricard Viladesau, En Joan de Lloret de Sígfrid Galbany, Riallera Maria Teresa de Josep Auferil i Mercè de Josep Saderra.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.