11.1 C
Lloret de Mar
La cobla Jovenívola de Sabadell, en una audició

L’audició de sardanes d’aquest dissabte canvia de lloc i es farà a la plaça del doctor Adler

Hi tocarà la cobla Jovenívola de Sabadell, a partir de les 22h.

La cobla Jovenívola de Sabadell, en una audició

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Atenció perquè la tradicional audició de sardanes d’aquest dissabte canvia d’ubicació. Es farà a la plaça del doctor Adler perquè l’indret habitual, la plaça de la Vila, està ocupada amb actes de la Festa Major. Es manté l’hora d’inici: les 22 hores.

Aquest dissabte s’ha convidat a la cobla Jovenívola de Sabadell, fundada l’any 1976 i formada per onze músics. Un dels seus representants, Valentí Maymo, explica que “les audicions a Lloret tenen un caire especial, normalment hi ha força gent, molta de la qual no coneix el so de la cobla ni la dansa.”

La Jovenívola de Sabadell interpretarà set sardanes en l’audició d’aquest dissabte, com és habitual en el repertori. Les dues primeres, seran peces de concert: La sardana del vailet de Pep Ventura i Lloret, vila encisera de Domènec Moner.

Tot seguit, vindran les cinc sardanes de ball: Fruint de l’amistat de Martirià Font, En Jordi de Ricard Viladesau, En Joan de Lloret de Sígfrid Galbany, Riallera Maria Teresa de Josep Auferil i Mercè de Josep Saderra.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.