14.3 C
Blanes
Audiència de Girona.

Absolen l’acusat que s’enfrontava a 15 anys per agredir sexualment la parella a Lloret

La sentència conclou que no hi ha prou elements per decidir quin dels dos relats és fiable, perquè la prova contra l'acusat és "raquítica" i la instrucció del cas es va fer massa "a la lleugera".

Audiència de Girona.

Darreres Notícies

L’Audiència de Girona ha absolt l’acusat que s’enfrontava a 15 anys per humiliar, amenaçar, insultar i agredir sexualment la seva parella a Lloret de Mar. El processat i la denunciant, que són lituans, van mantenir una relació entre el 2015 i el 2018, temps en el que van tenir una filla en comú.

Durant el judici, ella va assegurar que l’home la tenia controlada en tot moment, que estava esporuguida i que, si no hi volia mantenir relacions, l’acusat es posava agressiu. Ell, per contra, va negar els fets i va assegurar que la dona se li havia girat en contra un cop va obtenir el permís de residència.

El cas que ara l’Audiència de Girona ha sentenciat es basava en versions contraposades. De fet, a la sala de vistes tan sols van escoltar-se les declaracions del processat i de la denunciant. No es va citar cap testimoni, i com a perit només va intervenir un psicòleg judicial (que ho va fer a través de videoconferència).

La sentència conclou que no hi ha prou elements per decidir quin dels dos relats és fiable, perquè la prova contra l’acusat és “raquítica” i la instrucció del cas es va fer massa “a la lleugera”. “Per tots aquests motius, la sala no troba ancoratges suficients de fiabilitat, la qual cosa ens porta a no declarar els fets denunciats com a provats i a dictar una sentència absolutòria”, conclou el tribunal de la Secció Quarta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist