14.3 C
Lloret de Mar

L’Aula Municipal de Teatre de Lloret participa al FITAG per primera vegada

Avui (21 hores) estrena a Girona 'Universos paral·lels', de Nick Payne, que havia d'estrenar a finals del curs passat, però la pandèmia ho va impedir.

Aula Municipal de Teatre
Aula Municipal de Teatre

Darreres Notícies

L’Aula Municipal de Teatre de Lloret participa aquesta nit al FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona) amb la representació de l’obra Universos paral·lels.

Els protagonistes de l’obra són la Marianne, una professora de física quàntica, i l’Àlex, un apicultor. Plegats, viuen una història d’amor amb múltiples itineraris i vicissituds. Tot el que passa a la realitat es combina amb allò que hauria pogut ser, tal com ha explicat el director, Joan Romà Ortiz.

L’Aula de Teatre ha adaptat aquesta comèdia dramàtica i romàntica de Nick Payne, un dels autors més reconeguts de l’escena teatral contemporània. L’obra s’havia d’estrenar per tancar el curs passat, però la pandèmia ho va impedir. Ara s’estrenarà per la porta gran i amb molta il·lusió i nervis per part del grup.

Els assajos han estat molt complicats atesa la situació, tot i que el director insisteix en què les ganes i la il·lusió van per davant de tot.

Fotografia promocional de l’obra (Teatre de Lloret)

Universos paral·lels es representa aquesta nit, a les nou, al Pati de les Magnòlies de Girona. El preu de les entrades és de 5 euros i es poden comprar a través del web del FITAG. Més endavant, tenen previst representar l’obra al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist