8 C
Lloret de Mar

Laura Gibert publica ‘Ni la moto’, el seu primer single, aquest divendres

L’exconcursant del programa Eufòria de TV3 assegura que està molt contenta d’aquest pas tan important en la seva carrera professional.

Laura Gibert
Laura Gibert

Darreres Notícies

La lloretenca Laura Gibert publica el seu primer single aquest divendres. Es titula Ni la moto.

És una cançó de Víctor Arbelo i Roger Argemí, amb el suport de Daniel Anglès, coach del concurs Eufòria de TV3, on va concursar Laura Gibert. La lloretenca assegura que està molt contenta d’aquest pas tan important en la seva carrera professional.

“Estic molt contenta i molt emocionada; el single tracta sobre un desamor que ja està superat i vol explicar que ja no li importa l’altra persona”

Laura Gibert

La cançó compta amb un videoclip on la lloretenca mostra també les seves grans dots en dansa.

Després d’això, assegura que seguirà treballant de valent per poder mantenir-se dins del món artístic.

“A partir d’ara, intentaré seguir el meu camí d’aquesta manera, intentant treure música, composar molt, rodejar-me i nutrir-me de les persones que hi ha en aquest món i, sobretot, no parar”

Laura Gibert

Fa uns dies, Laura Gibert va poder cantar, en primícia, el nou single al Sopar de dones solidàries contra el càncer. Una experiència que defineix com a “brutal”.

“Va ser brutal, va ser el primer cop que cantava la cançó en directe i vaig tenir molt de ‘feedback’, molt bona energia”

Laura Gibert

A partir d’aquest 11 de novembre, el primer single de Laura Gibert, titulat Ni la moto, estarà disponible a totes les plataformes digitals.

spot_img

El + Vist