18 C
Lloret de Mar

L’Aurora escull el lema ‘La teva lluita és la meva’ per commemorar el 25-N

L'autora és Dolores Holzmann, estudiant de l'institut Rocagrossa. La frase finalista és 'Roba'm el cor, no la vida', de tota la classe de 3r B de l'Institut Escola.

Eslògan guanyador del concurs de l'Aurora
Eslògan guanyador del concurs de l'Aurora

Darreres Notícies

La teva lluita és la meva és el lema escollit aquest any per commemorar el 25-N a Lloret de Mar. L’autora és Dolores Holzmann, estudiant de l’institut Rocagrossa.

servicios profesionales jimenez

El concurs l’organitza cada any l’Aurora per escollir l’eslògan per al Dia internacional contra la violència masclista. Una membre de l’entitat, Conxa Alférez, argumenta que han escollit aquest lema pel seu significat i per la força que desprèn. A més, el jurat també ha escollit una frase finalista: Roba’m el cor, no la vida. Un lema presentat per tota la classe de 3r B de l’Institut Escola.

El jurat del concurs d’eslògans (Aurora)

Aquesta ha estat l’11a edició del concurs i l’Aurora està molt satisfeta perquè han doblat la participació, de 200 frases a 400. Un dels motius és la bona feina que es fa des dels instituts per conscienciar i fer participar els adolescents.

El lema escollit, La teva lluita és la meva, presidirà la pancarta de la plaça de l’Església, on es faran la majoria d’actes per celebrar el 25-N. A més, apareixerà en els tríptics i pòsters que s’editin per aquesta commemoració.

spot_img

El + Vist