9.9 C
Lloret de Mar

L’Aurora i el Cineclub Adler presenten la 4a edició del cicle Cinema i Dona

Han preparat un acte aquesta tarda, a les 19 hores a la sala polivalent de la Biblioteca, amb la col·laboració de la Mostra Internacional de Films de Dones.

'La hija de un ladrón' obrirà el cicle dijous que ve
'La hija de un ladrón' obrirà el cicle dijous que ve

Darreres Notícies

Avui es presenta la quarta edició del cicle Cinema i Dona, que organitzen de manera conjunta l’Associació de Dones l’Aurora i el Cineclub Adler. L’acte comptarà amb una xerrada inaugural a càrrec de Marga Almirall, que farà un repàs a la trajectòria de la Mostra Internacional de Films de Dones, de la qual ella és la programadora.

servicios profesionales jimenez

Totes les pel·lícules del cicle Cinema i Dona estan escrites i dirigides per dones. Seran tres projeccions al llarg dels propers mesos, sempre el penúltim dijous de mes. Així doncs, la primera serà el 23 de gener amb La hija de un ladrón, de la barcelonina Belén Funes.

El 20 de febrer, es podrà veure Retrato de una mujer en llamas, de la francesa Céline Sciamma. I l’última sessió serà el 19 de març, amb Ainhoa, ya no soy esa, de la xilena Carolina Astudillo.

Al final de cada pel·lícula, hi haurà un col·loqui. Conxa Alférez, membre de l’Aurora, explica que organitzen el cicle amb el Cineclub Adler perquè hi ha bona sintonia entre les dues entitats i ganes de col·laborar en una mateixa línia. Joan Moret, president del Cineclub Adler, apunta que amb aquest cicle volen donar rellevància a produccions que sovint tenen dificultats per arribar a les sales de cinema pel simple fet que són d’autoria femenina.

La presentació del cicle Cinema i Dona es farà aquesta tarda i, com diem, la xerrada anirà a càrrec de Marga Almirall, programadora de la Mostra Internacional de Films de Dones; una iniciativa que també reivindica el cinema fet per dones.

La Mostra Internacional de Films de Dones es fa en diferents sales de cinema de Barcelona al llarg de l’any. Els detalls es donaran aquesta tarda a la presentació del cicle Cinema i Dona de Lloret de Mar. L’acte començarà a les set de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist