7.6 C
Lloret de Mar

L’Aurora organitza la primera Fira de Bruixes de Lloret

Es farà avui dijous, a partir de les 17 hores, a la plaça Pere Torrent.

L'Aurora organitza la primera Fira de les Bruixes (PNG Wing)
L'Aurora organitza la primera Fira de les Bruixes (PNG Wing)

Darreres Notícies

La primera Fira de Bruixes de Lloret se celebra aquesta tarda a la plaça Pere Torrent. L’organitza l’associació de dones l’Aurora.

Una representant de l’entitat, Conxa Alférez, explica que la intenció és retre homenatge a les bruixes, aquelles dones que van ser perseguides i condemnades en el seu moment per ser considerades un perjudici per a la societat i que, en realitat, segons l’Aurora, eren dones sàvies.

“Pensem que hi havia molta saviesa entre les bruixes i molta lluita per la llibertat i els volem fer un homenatge i donar-les a conèixer amb una visió una mica diferent”

Conxa Alférez

La fira comptarà amb una quinzena de parades, on hi haurà dones lloretenques d’àmbits molt diversos exposant quina és la seva feina. A més, es comptarà amb la col·laboració del Xino-Xano.

“Som una colla d’una quinzena de bruixes, cadascuna té una experiència en una feina i ho exposarà avui a la seva taula”

Conxa Alférez

La Fira de les Bruixes començarà a les cinc de la tarda, a la plaça Pere Torrent, i s’aprofitarà per presentar la nova temporada dels Dijous de l’Aurora, que vol reivindicar i retre homenatge a totes les dones sàvies, les bruixes. A les set de la tarda, hi haurà un espectacle titulat Conjuro de hermandad, amb la companyia Raqs Sahira.

spot_img

El + Vist