29.6 C
Lloret de Mar
Logo de l'entitat

L’Aurora organitza una post-funció amb les actrius de ‘Femenino Singular’

El tiquet val tres euros i permetrà fer un pica-pica i compartir impressions amb les quatre protagonistes de l'obra que tracta sobre la maternitat.

Logo de l'entitat

Darreres Notícies

D’altra banda, l’Aurora també ha preparat una activitat per demà al vespre. Aprofitant que el teatre acull la representació “Femenino Singular”, de la companyia Inconstantes Teatro, ha organitzat una post-funció amb les quatre actrius (Marta Belenguer, Rosa Manteiga, Carolina Solas i María Vázquez).

La post-funció té un cost de tres euros i cal apuntar-se, aquest vespre mateix a la xerrada del Dijous de l’Aurora. Pel que fa a l’obra, “Femenino Singular”, es podrà veure demà divendres, a les nou de la nit. L’entrada val setze euros i es pot comprar al Museu del Mar, al Puntet o per internet.

Avui comencen els Dijous de l’Aurora

D’altra banda, l’Associació de Dones l’Aurora està molt satisfeta de poder començar la temporada dels Dijous de l’Aurora amb una xerrada dedicada a Neus Català, que aquest 2015 ha complert els 100 anys. La ponent serà la periodista Rosa Vendrell, que tindrà l’única supervivent catalana viva del camp de refugiats de Ravensbrück com a punt de partida per parlar de dones que han passat a la història per fets destacables. N’ha parlat una membre de l’Aurora, Conxa Alférez.

La xerrada es farà avui, a les vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca. L’entrada, com sempre, és oberta a tothom.

spot_img

El + Vist