8.1 C
Lloret de Mar

L’Aurora organitza una xerrada sobre la revolució de les dones a l’Índia rural

La xerrada, que compta amb la col·laboració de la perruqueria Mercè Riera, anirà a càrrec de la Fundació Vicenç Ferrer. Serà avui, 19 hores, a la Biblioteca.

Montse Ortiz
Montse Ortiz

Darreres Notícies

L’associació de Dones l’Aurora ha programat una xerrada aquesta tarda en què s’explicarà quina és la situació actual de les dones a l’Índia rural. Anirà a càrrec de la coordinadora de sensibilització de la Fundació Vicenç Ferrer, Montse Ortiz, que vol donar a conèixer com la societat de l’Índia rural ha volgut trencar amb les discriminacions que pateixen les dones.

servicios profesionales jimenez

La Fundació Vicenç Ferrer és una ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia. Montse Ortiz ha apuntat que també els fan acompanyament perquè puguin tenir accés a recursos econòmics a través de microcrèdits, ja que són imprescindibles per poder tirar endavant les seves accions.

La xerrada, titulada La revolució de les dones a l’Índia rural, començarà aquesta tarda a les set, a la sala polivalent de la Biblioteca. L’acte l’organitza l’associació de dones l’Aurora amb la col·laboració de la perruqueria Mercè Riera.

spot_img

El + Vist